Har verkligen längtat att få se Kyoto igen… Vi tog oss några vagnar som jag kom ihåg med lite hjälp att personalen på stationen, kom fram och träffade en väns bror som är där för tillfället och pluggar Japanska. Samtidigt har jag fixat så jag ska få träffa Jocke som är från samma Dojo som jag i Göteborg, innan jag kom till Japan så hade jag nämligen beställt en fin ny Dogi för mig att blöda i, den tog Jocke hand om åt mig och levererade som lovat. Aaah! Att få slita ut på en ny Dogi är som att sätta sig i en ny bil smiley!!!

Vi bestämmer oss för att traska runt och klaga på Japan tillsammans medans vi besöker affärer och restauranger, medans vi promenerar runt så öser det rejält med varm regn över likt en varm dursh. Vi har våra praplyer från hotellet med oss men dom blir så blöta så det tillslut tränger sig igenom och regnar innanför paraplyerna… Men det är varmt!

Fig 1: Tôji Tower! Kyôto är awsome…

Efter att ha käkat och kollat ett gäng affärer så kontaktar jag Whitney med hjälp av Jockes japanska mobil, det visar sig att hans syster är på besök från Amerika och dom är också i krokarna i Kyoto, vi bestämmer oss för att vänta in dom så Jocke kan ta sig till träningen. Jag väljer att inte besöka den strikta Rakuto Douin idag tills jag kommit på fötterna från jetlaggen. Jocke tackar för sig och Whitney tar över som vår reseledare, med sig har han sin syster som sagt och man kunde direkt se likheterna; torr humor, samma ögon, dock grymt mycket mer attraktiv än Whitney… För jag är ju lagd åt det andra hållet… Alltså det normala hållet… *harkel*

Nåväl! En dag i Kyoto gjorde susen, fick träffa alla vänner jag känner här och börjar få ordning på tågen samt alla destinationer. Råkade t om passera gatan där cykelaffären var när vi först leta upp Rakuto Douin förra året, allt börjar forma sig tänker jag…

Fig 2: Jocke från Göteborgs dojo till vänster och diverse patrask vi känner åt höger och Niklas då… Han ingår ju i kategorin patrask.

Nu är det bara att dra tillbaks till gymmet och sen käka, jag känner mig redan starkare och sundare. På nått sätt så får man en ny slags energi här, det fyller mig… Det kanske är knark?

Fig 3: MAT!