Fyfan va seg man är nu, inte nog med att jag fått faila runt med nätet pga en dålig macbook pro som jag så proffsigt införskaffade på jobbet inte klarar av gamla wifi routrar så har jag nu inget nät. Eller iaf flaxande nät om jag har tur… Jevla skit apple… Varför failar ni med intel skit ni skulle stannat på power pc!

Fig 1: Passa er apple annars går jag oldschool på er!

Nåväl… Vi är på hotellet, resan gick väldigt bra, alla vagnar stämde som jag tog förra året, när vi anlände så handlade vi och lyckades käka på sushi tåget. OOOOOOOOh! Vad jag hade längtat efter käket, jag satt i matorgasm som nästan fick Niklas att sluta äta, men det är egentligen punkt 2 i min lista av 4 som man är i Japan för;

Peter punktlista för Japan:
1 Du är i Japan!
2 Mat!
3 Slåss!
4 Techno!

Fig 2: Niklas är tar försiktiga steg i Japan…

Tillbaks på hotellet så däckar vi och dag 1 är avklarad… Dag 2 är redan planerad, efter lite sightseeing i området och JP Technoland så ska vi ju träffa Hiroto på gymmet och passa på att börja gymma nu! Samt att Hiroto fyllt 36 så det ska ju firas. Med mig har jag en vikingahjälm i plast (igen) samt massa “Ahlgrens bilar” att fylla den med. Efter gymmet sätter vi oss med Hiroto på sushitåget och dricker, snackar samt äter. Niklas har hittat sin livskälla, Sake i Japan kostar ju ingenting, Niklas börjar vakna till liv igen och blir glad.

Kvällen urartar mer eller mindre till åldersgissningar där Hiroto råkar förolämpa Niklas när han ska gissa hans ålder. Gissningen var 27 år och sen ett förlåtande att han menade ju såklart 28 år… Nu råkar Niklas vara 21 år, Hiroto blir tomatröd och ursäktar sig, jag gapflabbar… Sen ska det gissas ålder på samtliga servitriser, Hirotos favoritlek sen förra året verkar det som, för den här leken har vi haft förut… Niklas och jag gissar rätt otroligt nog för den Japanska källan av ungdom vi skådar här ser ju vanligtvis ut att vara högst 18 år.

Fig 3: Personligen tycker jag Niklas är söt som en liten bebis… Naaaawh…

Kvällen slutar med en promenad till Hotellet, väl där fortsätter drickandet och vi hittar vi ett Danskt par i vår ålder som delar en flaska sake med oss. Vi sitter hela kvällen och pratar om våra resor samt visar bilder för varandra…

Fig 4: Doubutsuen Mae är vårat hem för 1 månad, jag har verkligen saknat området, allt är så… Så… Tokyo Drift?

Ah Japan… Awsome…