Niklas har fyllt år!

Efter morgonens rutiner, dvs runt lunch tid för mig och Niklas, så gör vi oss iordning för att ha skoj. Planen är att gå till gymmet, arkaden och sen till Centrala Namba för att festa lite. Jag passar på att smita iväg till Namba för att köpa kompletterande presenter till Niklas Super Famicon (Super Nintendo han köpte här väldigt billigt) samt spel till. Jag klämde på duktigt och skaffade han en Turbo gamepad och Wrestle Mania med Hulk Hogan på framsidan, kan inte bli mer manlig present tänkte jag.

Fig 1: Manlig present?

Vi sätter oss på ett Café och jag köper in lite gräddbakelser (som surrugatlösning till födelsedagstårta) och presenterar min gåva…

Fig 2: Klad hest!

Kvällen närmar sig efter att vi pumpat på gymmet, vi har planer att dra till Namba och supa till det på Balabushka såklart. Väl där så är det mycket mindre folk än sist vi var där, det är en Torsdag iofs… Vi krökar på och spelar biljard för full rulle och mitt i allt chill så dyker en liten japansk kille vid vår sittplats, han har beställt in mat för minst 3 japaner men sitter och knaprar försiktigt på det själv. Han frågar oss vart vi kommer ifrån vilket initierar social fylla mellan oss 3 på direkten. Vi dricker och socialiserar för fullt, killen heter Yuji och har tydligen precis skaffat jobb på en reklamfirma. Anledningen varför han är på Balabushka helt enkelt för att fira det lite, helt själv… Och så kan vi inte har det tänker jag och fyller bordet med White Russians.

Det visar sig bli en väldigt bra kväll och alla är fulla samt glada som påskägg!

Fig 3: Win!