Japp ni läste rätt, CS skriver idag:

“Microsoft vill göra Sharepoint mer socialt”

– “Precis som man i dag kan mejla inifrån alla produkter ska den sociala dimensionen bli en helt integrerad del av arbetssättet.
En viktig komponent här är Lync, kommunikationsplattformen för företag, där Microsoft i nästa version kommer att genomföra en koppling till både Skype och Yammer. Det innebär att Lyncs chatt- samt närvarofunktioner integreras med Yammer samt att man även ska kunna prata med Skype-användare.” – Niklas Danell, Microsofts produktchef för Office 365 och Sharepoint

Alltså detta betyder ju att alla SP installationer på Servrar kommer integrera detta på sin plattform, kommunikation eller vad som verkar vara ett steg mot community börjar bli verklighet än mer. Ni minns väl mitt enkla utfall om att facebook sjukdomen börjar nå Server nivå?

Well kids… That shit just happened…

Fig 1: Microsoft Facebook Alltså det är inget skämt…

Och nu fick jag precis reda på att min nya NAV2013 server jag bygger just nu innehåller Facebook integrationen…

Fig 2: FFFFFFFFFFFFFFFFFFuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

– “Do you sometimes feel the need to share your PowerPoint presentation or an excel spreadsheet created on your computer with your friend or friends on Facebook?” – clickonf5.org

EH!? NEJ!? Har fan aldrig hänt i mitt liv att jag vill dela med mig av en personlig presentation, excel ark eller något arbetsrelaterat till mina VÄNNER i ett community!?!?!?