Ja det kom ju på tal igen om iPads och Tablet PC:n som fanns och finns… Mitt nästa köp är ju som sagt en sådan “gammal” standard som dansar cirklar runt iPADs redan innan dom fanns…

Fig 1: Jag minns det tydligt!

Jag minns även min gamla Tablet PC som jag hade runt 2004 när jag jobbade som Service Tekniker. Den var da shiet! Just för att jag använde den som det var tänkt, snabb övervakning, anteckningar och fjärrstyrning i fältet.

Fig 2: Jag var jävligt inne på hårdvara den tiden…

Fig 3: Och jag var bland de få som använde hybrid Pocket PC man kallade det för den tiden innan “smart phone” blev ett koncept fler började förstå. Under tiden blev man såklart mobbad över att man hade en så stor telefon.

Det är hållbar teknik med bra standarder som man stannar med, “förädling” av gamla koncept är inte alltid fantastiskt om man kollar på föregångare.

Tänk på det…