Efter mycket svett och öl så har jag donat bilen inför vintern. Fälgarna från den gamla Celican passade inte och oken låg emot fälgarna… Så jag fick en kreativ kick och blev förbannad samtidigt. Så det blev “nya” fälgar och däck. Sen blev jag förbannad på bagaget och rev ut all plast och skit som bara var ivägen och vägde, så man få mer plats och bättre monteringsmöjligheter för framtida projekt. Kreativt värre, så efter allt mitt mekande och ett blödande finger så är hon redo för vintern!

Bring it on Winter! I’m ready for you!

Fig 1: Det blir en sportig vinter 😉

Fig 2: Dom här jävla nav-ringarna var inte helt lätt att få hem till dom “nya” fälgarna, alltid ska det va något…

Fig 3: Bagageutrymmet är äntligen större och mer funktionsduglig för mina framtida projekt (Högtalare, kylskåp, ljusmoddar m.m.)

Stort tack till Caroline 4- Hjulinställning för monteringen och balanseringen av däcken, ni ställer alltid upp i sista stund när man får brottom! smiley