Ja gott folk, då var man kändis igen då!

Som ni vet sedan tidigare blogg inlägg så har jag alltså varit med i Irene Huss och denhär gången som polisen Roine (låter som en gammal snickare från 80 talet). Ingen talande roll som jag fick på Johan Falk senast men iaf, coolare som undercover cop ändå 😉

Enjoy!

Fig 1: Briefing rummet…

Fig 2: Presenterar mig…

Fig 3: Rör om i kaffet…

Fig 4: Skickar iväg sockret till kollegan

Fig 5: Swisch!

Fig 6: Ute och joggar med Lasse… (eller jag gick fort snarare, Lasse “jogga”)

Fig 7: Se lite missnöjd ut…

Fig 8: Lyssna i snäckan…

Fig 9: Se mer missnöjd ut…


Fig 10: Se trailern! Köp rullen!

Ni vet ju vid det här laget att jag inte är en större “fan” till Svenska kriminal-rullar men Irene Huss är faktiskt inte helt tråkig, dom fläskar rätt duktigt på våldet och det mörka. Fortfarande mycket snack men det är ju Svensk filmindustri i ett nötskal… Väntar fortfarande på mitt break att göra en “break” teknik på en skådis och sätta dom på pottan en gång för alla och köra en Dolphan spree…