Det må vara ett nytt initiativ med Google plus och jag har ju predikat att det faktiskt verkade väldigt lovande. Tills dess att dom tvingade mig att byta från mitt alias till mitt riktiga namn. Frågan är då, hur fan vet dom vad mitt riktiga namn är? Jag kan fylla i vad som helst egentligen och påstå att det är jag.

Steg 1: Vilket jag gjorde, inget svar från Google…

Steg 2: Fyllde i ett namn till, inget svar från Google…

Steg 3: Fyllde slutligen in mitt riktiga namn, inget svar från Google…

Steg 4: Mass-skickat meddelanden att jag är klar nu sen 25 September…

Sen den 21 September har jag alltså varit bannad och någon har valt att ignorera varje meddelande/uppdatering och feedback jag skickat, att jag nu fyllt i mina korrekta uppgifter och nu underkastar jag mig till Google’s imperium av personregistrering (likt Facebook om inte värre). Men intresset verkar vagt?

Ska man då anta att när Google vill satsa stenhårt på ett nytt initiativ och konkurrera med Facebook då inte ser över det som ökar värdet på deras sida, dvs användare? Det är väl inte direkt smart eller vad säger ni farbror Google?

Så min fråga är, är det nån som jobbar där eller är Google bara en front för kommande Skynet som tänker sakta med säkert ta över och göra slavar av mänskligheten?

Fig 1: Jag sitter fortfarande i skamvrån… Aja baja mig för att jag inte skyltar alla mina personliga uppgifter…

//Fig 2: Fortfarande bannad… (2011-10-31)

… och jag är inte ensam:
* http://www.zdnet.com/blog/perlow/google-real-name-clampdown-ignores-own-grace-period/18299

* http://phdinparenting.posterous.com/goodbye-google-your-real-names-policy-sucks

//Är numera insläppt! Yay! … Fan helt otroligt vad värdelöst… (2011-11-01)