Jag kanske är lite gammaldags av mig men WTF är världen på väg när man får detta i handen…

Vasa här i Göteborg är rätt känt för att få mycket reklam utdelat på gatorna, massa “presenter” m.m. I knät dimper det ner en påse med godsaker som min chef tycker jag borde få då han fick två i händerna. Antagligen för att dom stackars reklamutdelarna bara vill få det gjort och bryr sig egentligen inte om vilket kön som passerar…

MEN… Hade det bara varit fallet att det var fel “present” utdelat för avsedd kön så hade ju detta räckt med att bara säga det muntligt och skrocka lite. Tills man öppnar på paketet av ren nyfikenhet…

Fig 1: Från vänster till höger; Knäckebrödsmacka, Bakis-brustabletter, Colgate Munvatten, Tamponger, Beuty kräm för hud, Cereal Mix och 3 kvinnoblaskor.

Jaha… Allt verkade ju lovande tills man såg tamponger och bakispiller, hur fan tänkte dom här som survival kit?

Scenario 1 Kvinna: Jag börjar min morgon som kvinna att käka frukost då tydligen, men kvällen innan har jag precis varit på tjejfest och brakat i mig ett gäng bakispiller just in case. Knäckebröd och lite Cereal mix, jag måste ju tänka på figuren. Aj då, dålig andedräkt får jag ta och passa mig för om jag ska följa kvinnoblaskornas tips på hur jag ska ragga straight. Män gillar ju också len hud så det ska smörjas samt att jag börjar få “kvinno-veckan” lika bra att plugga igen?

Scenario 2 Man: Vad i helvete gjorde jag igår? Jag började min kväll med en raketfylla med hjälp av tampongen och lite vodka (3 shots i mörkret så att säga), blev så jevla karatefull så jag tog mig bakispiller innan jag satte mig och tillfredsställde vissa behov med kvinnoblaskorna. Fan nu blev jag sen till jobbet, får se till att käka frukosten fort och dränka käften med munvatten, jag hinner inte borsta idag!

Analys avslutad…

//Cereal mixen var knallröd och såg suspekt ut, så nu vet jag vad tampongerna var till för…