APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL
Jag kan inte tro det!

Jag fick en huvudroll i en ny polisserie i start nu i Maj! Tydligen så var polisen Roine jag spelade i Irene Huss väldigt trovärdig som en “civil-snut”.

Tyvärr kan jag inte avslöja mycket om handlingen men det ska utspela sig i Göteborg och handlar i princip om samma sak som Johan Falk filmerna. Målet är dock att slå ett större slag för “Action” och “Thriller” inom den Svenska filmindustrin. Jag kommer jobba med ett gäng duktiga koreografer som ska få allt att bli mer realistiskt och framförallt mer spännande än det varit förut.

Min kampsportsbakgrund kommer också tydligen väl till pass där dom vill att jag ska ta ett gäng låsningar på värstingarna jag “förhör” samt kanske en scen där jag måste avväpna någon aggressivt! De du Dolphan! Nu kommer jag!

Spännande tider!

Undrar om Dolphan ska med?

Fig 1: Roine… Män skattedooo vattamän skattadooo…

APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL APRIL

Här har vi ett gäng dumma sillar: smiley
09:51 <@cpunk> äntligen!!! http://iloapp.digitalbalans.com/blog/synapser?Home&post=74
09:55 <@forcie> cpunk: grattia! fan vad sweet 😀
09:55 <@forcie> grattis
09:59 <@cpunk> !!!
10:00 * cpunk dör *
10:00 <@und3ad> haha
10:00 <@und3ad> shit
10:00 <@und3ad> cpunk: congrats man! 😀
10:00 <@forcie> hoppas du får gå runt och blänga ihjäl folk a la seagal
10:01 <@cpunk> 2haha ja
10:01 <@cpunk> fatta vad episkt
10:01 <@cpunk> ;D
10:01 <@cpunk> eller fan nej jag vill inte bli swedens svar på slöfläsk-juho-kung i film
10:02 <@cpunk> jag får fan överdriva mitt pondus och aldrig promenera
10:03 <@forcie> sverige behöver en vettig actionhjälte som inte är tönt-persbrandt
10:03 <@forcie> axla rollen 😀
10:03 <@forcie> börja skissa på oneliners, etc 😀