Ja se det snöar, ja se det snöar, Det var väl… SJÄLVA FAN!!! smiley

Nu räcker det!!!

Fig 1: Fsck:ing Winter!

Och skriva artiklar om Arkitekturdesign är ingen höjdare heller… Har suttit i 2 veckor och ljugit för mig själv att jag förstår något jag läser, en efter annan artikel ska man analysera varför det är aja baja att inte vara bra på att designa EA-Ramverk som SOA eller TOGAF… Allt detta svammel handlar om är att man bara helt enkelt har någon vett och sans när man bygger system, men när man läser detta så ser det ut som folk sniffat lim och kört stenhårt utan att ta några som helst konsekvenser för sina handlingar. Dom är tydligen alla Amerikanare också…

Fast iofs… Folk i USA vågar ju mycket mer än vad vi Svenskar gör, dom behöver ju t om varningsetiketter för kaffe som varnar att det är varmt…

Mmm… Kaffe…

Fig 2: Kaffe sätter igång synapserna…