Jahapp då var den sista inspelning klar för mig i den nya Irene Huss rullen som bör dyka upp rätt snart på Svensk TV. Jag passade på att ta en kompis bild med min idol Lasse Brandeby!

Fig 1: Win!

Det skulle inte dröja länge tills de nya Johan Falk filmerna börjas spelas in också informera regissören mig, med en hint att jag hamnat i en ganska tydligt fack nu som B-skådis och statist. Min ärkefiende Polisen som jag så inbitet alltid hamnar i dispyter med på vägarna är nu istället mitt livs gissel att efterhärma på film…

Har fått träffa en och annan skådis nu när man varit med så mycket i olika produktioner, tyvärr så har nästan alla skådisar man träffat varit väldigt pompösa och självgoda med vilka dom är, den här gången har det iaf varit ett riktigt bra team och alla var riktigt trevliga. Vill också ge ett rejält tack till Angela Kovacs som verkligen fick en att känna sig som en i teamet när vi spelade in och för att hon chattrade friskt med min mor under inspelningen när hon var på besök. Skön kvinna, så ska svenska skådisar vara!

Fig 2: Angela Kovacs.

Jaja, kul har man iaf och jag fick ju hänga med Lasse i de 3 scener jag skulle spela Roine som var med på spaning med dom andra i filmen smiley

Snart Dolph Jr… It’s just a matter of time people…