Datanova Service Point öppnades ju som sagt i söndags och det verkade ju onekligen ganska lovande för alla hisingebor på Eriksberg. Det var iaf en hel del äldre damer och annat folk som stod och tindrade med ögonen på allt wärsh som presenterades.

Fig 1: Brorserna Raziullah… Dessa var mina chefer back in the days…

Det blev en del prisutdelningar sådär på eftermiddagen när jag dök upp, men tyvärr vann jag ingenting smiley


Fig 2: Tält, mat, wärsh och folk…

Ganska strategiskt gjort av Datanova som expanderat nångång tidigare utan större genomslagskraft, dock för att det kan ha varit för centralt där dom redan har sitt huvudkontor. Detta kommer nog dock få bättre resultat.

Kan ju va värt att nämna att Datanova är ju också en sponsor för bland annat SKIP’s lanparties som arrangeras årligen på IT-Universitetet av bland annat mig och medlemmarna i SKIP inför ASP-uppdrag samt jubileum.

Fig 3: Lite bilder från bland annat sponsor-animationen och förstaplats-priset från SKIPLAN2009, där bland annat Datanova och Street Perfomance sponsrade som sedvanligt. Vi gjorde en SP-pimpad radiostyrd tequila-shots bil…

Fig 4: Och your’s truly med spons-tröjan på vad gör man inte för sina sponsorer! smiley