Förhelvete… smiley

Ännu en gång har windows update fuckat upp det för mig vid deadline. Det är en sak när man har en labsal med 24 datorer varav några av dom är nästan samma i utförande. En sån liten bagatell kan kasta bajs i fläkten direkt. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen;

– “ANVÄND INTE MS EGNA DRIVERS FRÅN WUPDATE!!!”

Några vänliga råd:

smiley* Uppdatera inte .net om inte absolut nödvändigt, XP och windows 2003 har en hel del problem med många av dom uppdateringarna idag.
smiley* Uppdatera aldrig en driver för kringutrustning eller interna enheter om du har tillverkarens drivers från deras hemsidor eller skivor. Chansen att du får andra konstiga jevla problem är just för att MS inte testar dom drivrutinerna i kombination med annat tydligen.
smiley* Ha alltid en ghost image av dina installationer och gärna en avbild på registret så du kan återställa i panik efter du gjort en windows update, för alla uppdateringar går inte att rollbacka som MS insisterar på att det går…

För nu sitter jag här med 5 datorer som inte har nätverksmöjligheter längre… Aja… Det är därför man har en assistent… Och verktyg som just Ghost…

Fig 1: !!!!