Jag vet inte vad som är mer tragiskt att höra på jobbet;

-”Jaha skoj att SD kom in, hur tänker det svenska folket egentligen. Folk har blivit tokiga…”

eller…

-”Man måste vädja att hålla varandras demokratiska rätt i samhället, även SD har rätt att tycka något!”

…tragiskt hursom, för nu kommer aktivisterna ut och hyttar med vänster hand, skrikandes att man har rätt att skälla ut dom som har en annan politisk åsikt t om gällande de religiösa åsikterna… SD hyttar med den högra armen och skriker tillbaka att dom har all rätt att tycka som dom vill OCH nu har dom bevis att fler tycker som dom (ca 300 000 Svenskar). SD verkar vara en samling lantisar och föredetta mobboffer som haft dåliga erfarenheter av någon med invandrarbakgrund. Men får Lars Wilks för sig att måla ****** i underliga situationer så försvarar hela det svenska folket honom trotts att det både kostar tid och pengar för det svenska folket att ta hand om hans sysselsättning, vilket också är ett främlingsfientligt beteende?

Fig 1: Lars Vilks = Slöseri med pengar…

Nej ingen har riktigt tänkt till, men alla är vi nog enade om att SD har haft tur med sin hatpolitik och svaga väljare som tycker att dom låter vettiga för närvarande. Men det var precis så högern i Tyskland börjad…

– “Let’s not mention the war…”

Vi kan inte skeppa ut alla invandrare i en båt och ge dom kebab påvägen, för det är ju så gott som dom som dominerar vårat näringsliv idag, hur många helsvenskar har du mött idag som har livsmedelsbutiker, pizzerior, tobakshandel, bilverkstäder osv osv… Gå ut på gatan nu i din närmaste stad i Sverige och kolla första butiken du ser, vad är oddsen att det är en människa med invandrarbakgrund som driver stället? Skeppar du ut alla dom så kan jag lova dig att Sverige kommer få ENORMA ekonomiska problem…

Fig 2: SD i ett nötskal…

Alltså snälla gott folk… Vill man stoppa SD nu så ska man inte försöka ta död på dom, skrika skit åt dom eller hänga ut namn för mobben att lyncha ut. Jag ber dig som har invandrarbakgrund att vid första bästa kontakt med en SD-anhängare är att visa att du är en större man/kvinna än dom och inte passar på att slå under bältet när dom felar. Tappar han/hon Netto kassen utanför så hjälper du fortfarande personen att plocka upp apelsinerna som föll ur (man kan klämma ur sig att apelsinerna inte odlas i Sverige också)… Det är mer riskabelt att få fler anhängare till SD nu än någonsin, nu börjar dom plötsligt dyka upp i uttalanden på facebook och metro sms med sina aggressiva åsikter. Det är nu det är som allra viktigast att inte se ut som ett gäng mentala-kalhyggen som slår hårt mot hårt.

Hur ni än vill se på det demokratiska och slåss för vad som är rätt så är det uppfostran och empati mot sin medmänniska som spelar större roll. Religiös eller politisk åsikt speglar på hur folk upplever sin gemene-man, sin granne, han som står i Pizzerian och inte är från Italien…

Tänk innan ni hatar…