Nu var det ju ett tag sen man skrev om sina äventyr, men även vi överaktiva individer har ju semester ibland… Eller ja “semester”… Ni känner mig, semester för mig är ju att jobba med andra projekt… smiley

Det var ju inte illa att TLED sponsorn tyckte att jag skulle vara med och hjälpa till på TTA Racet vid hamnen. Vi fick en liten plats inne hos den “kungliga” Flash teamet för att dela ut drickan och samtidigt ta del av aktiviteterna. Det blev väldigt rejäla race med krockar och snabba omkörningar på strippen. Många var på plats med sina monstermaskiner och tur var väl det för TLED för det skakades mycket händer och produkten blev snabbt i spridning över kajen.

Fig 1: En av många sponsorer för GHG idag…

VIP… Det kan man vänja sig vid…

Fig 2: TTA Göteborg!

Fig 3: Och många kändisar bland alla bilar hittade vi också…

För mer info om min inblandning med detta och hur det går för GHG, se till att följa oss på Google+ och Youtube !

Vi söker just nu entusiaster och bilintresserade som vill jobba med projekt GHG, passa på dörrarna står öppna tills slutet av detta år… smiley