Jaha då var det dags att ha strul med en PC igen då. Närmare bestämt med AVG Antivirus som är ett gratisprogram väl använt av den generella publiken av PC användande. Så jag fick nyligen problem som var lite svårt att sätta fingrett på tills jag stängde av AVG helt för att se om problemet bestod.

Varje fil jag tankade ner från nätet, oavsett browser så försvann filen jag tankade ner, alla filer var tydligen ett hot enligt AVG då utan att ge mig en prompt om vad som pågår. Efter mycket scannade och rensningar av HD:n så insåg jag tillslut att AVG måste vara boven då den är det enda program jag har som sköld mot virus i detta fall. Och ja så var fallet, efter lite experiment så kom jag fram till att det gå bra att stänga av Anti-Virus, LinkScanner och Identity Protection så kunde man använda sin Win7 OS normalt igen, antagligen har AVG failat med sin senaste 2012 installation så detta är nu rapporterat.

Så ni som tankat filer och undrar vart dom tog vägen så är det AVG’s fel och jag har rapporterat detta…

Fig 1: Fail AVG…

//Btw nej skiten försvinner oavsett om AVG är avstängd eller inte, ta bort programmet helt om ni inte vill ha mer problem…