Har ni sett Big Brother, inte? Fyfan vad jag avundas er… Jag minns när det var hype om detta back in the days, jag gick på gymnasiet och någon av mina klasskamrater slog upp en “live cast” på vad som pågick i det berömda Big Brother huset! The Hor(r)or. Alltså seriöst människor vafan är detta, åtminstone då så var det socialfall och psykiskt instabila personer som hittade dit, inte fan blev dom populära efteråt. Vad hände sen… Jo kändis-bloggar… Kitty gäst DJ:ar på electric ballroom… Nu jobbar hon som barnprogramledare… Nej jag tycker inte om Kitty… Dessutom har hon stått i min väg 3 ggr på centralstationen.

Hur drar jag detta som en parallell med IT världen? Det gör jag inte, mer än att Internet i sig är en sjukdom, kanske ett annat Big Brother hus där folk istället skriker “se på mig när jag sitter på toan!” istället för “fan hoppas ingen ser mig på toan!?”… Fan nu drog jag en parallell ändå…

Sekunden jag hamna i yrket med IT så blev jag uthängd, namn, profil, boende, ja allt… Är inte det samma sak? Jag menar det var som att jag gick med i en annan slags såpa nu istället…

Och blogga… Nä fyfan… Säger jag som börjat blogga. Men tänk om alla bojkottade ”kändisarna” och började blogga för varandra.
-”Alltså fan förlåt Lars Erik att jag inte hälsa på dig i hallen imorse, men jag är Svensk, jag brukar inte öppna dörren när jag ser att grannen är påväg ut…”

Tänk vad mycket mer ödmjukare vi skulle vara i das Faterlant Schweden?

Är jag för polsk nu? o/